Targ de tineri designeri – Not for ordinary people (1-2 iunie 2013)

Alături de designerul vestimentar Diana-Ribana şi CeMerita.ro continuăm seria de târguri în cadrul cărora vor expune unii dintre cei mai inventivi designeri români. Tema de anul acesta a târgului de tineri designeri de la Sibiu este „Not for ordinary people„.

Şi de această dată, târgul se va desfăşura în cadrul Festivalului Huet.Urban organizat de Fundaţia Heritas în Piaţa Huet din Sibiu. Acest lucru oferă siguranţa vizitării târgului de tineri designeri de la Sibiu de peste 5.000 de vizitatori, tineri intre 25-30 de ani (viziteaza site-ul Huet.Urban).

Banner Facebook Not for ordinary people

În plus, anul acesta târgul de tineri designeri are loc odată cu Sibiu Fashion Week, eveniment ce se desfăşoară în imediata apropiere a Pieţei Huet.

Not for ordinary people_04

Înscrieri participanţi

Ca de fiecare dată, pentru a ne asigura de calitatea produselor expuse în cadrul târgului, locurile expozanţilor sunt limitate, doar 15 tineri designeri putand participa la aceasta editie a târgului de tineri designeri de la Sibiu.

Obiecte acceptate

În cadrul târgului „Not for ordinary people” vor fi expuse:

  • piese vestimentare
  • accesorii
  • obiecte de arta
  • obiecte decorative
    toate realizate manual.

Promovare

Evenimentul se va bucura de o mediatizare amplă şi profesionistă datorită includerii târgului de tineri designeri de la Sibiu în cadrul Festivalului Huet.Urban (spoturi radio şi tv, afişe, flyere, apariţii în presa locală şi în revistele de timp liber precum şi mediatizare online). Târgul va fi mediatizat şi separat, prin afişe şi flyere şi prin parteneriate media cu bloggerii locali.

Banner Not for ordinary people harta

Modalitatea de selecţie a participanţilor

Selectia participantilor se va face de catre organizatori dupa o prima faza de inscriere.
Doritorii sunt rugati sa trimita o intentie de participare impreuna cu cateva poze a produselor ce se doresc sa fie comercializate în cadrul târgului de tineri designeri de la Sibiu (de preferat si un link spre siteul propriu).

Aşteptăm cererile voastre in perioada 29 aprilie – 20 mai la adresa de email contact@diana-ribana.ro

Cei aleşi vor fi anunţaţi după data de 21 mai.

Taxa de participare

Taxa de participare este de 180 lei pentru toata perioada festivalului (1-2 iunie 2013, de la ora 10:00 pana la ultimul client) si trebuie platita inainte de data de 25 mai, imediat dupa selectia participantilor. În cazul neplăţii taxei, organizatorii pot decide alegerea altui expozant. Taxa nu poate fi returnată.

Modalitatea de expunere

Expunerea produselor va fi facută pe standul oferit de către organizatori (masă acoperită) ce poate fi decorată de fiecare participant în parte.

Pentru piesele vestimentare oferim posibilitatea de probă într-un spaţiu special amenajat şi oglindă.

Not for ordinary people_07Not for ordinary people_06 Not for ordinary people_05 Not for ordinary people_02 Not for ordinary people_01 Not for ordinary people_08

Afis Not for ordinary people_mic

3 comments

  1. […] În 7 mai se dă startul înscrierilor la cea de-a patra ediţie a Târgului de tineri designeri,denumit de data aceasta “Not for ordinary people”.  Târgul are loc la Sibiu, între 1 şi 2 iunie, în cadrul Festivalului Huet Urban. Tinerii designeri şi artişti care vor să participe ca expozanţi  pot trimite un e-mail până în 20 mai, la contact@diana-ribana.ro, în care să includă şi câteva fotografii cu produsele ce doresc să le comercializeze. Mai multe detalii despre condiţiile de participare se găsesc pe site-ul http://aios.ro/designeri/. […]

  2. […] De astazi s-a dat startul inscrierilor la cea de-a patra editie a Targului de tineri designeri,denumit de data aceasta “Not for ordinary people”.  Targul are loc la Sibiu, intre 1 si 2 iunie, in cadrul Festivalului Huet Urban. Tinerii designeri si artisti care vor sa participe ca expozanti  pot trimite un e-mail pana in 20 mai, la contact@diana-ribana.ro, in care sa includa si cateva fotografii cu produsele ce doresc sa le comercializeze. Mai multe detalii despre conditiile de participare se gasesc pe site-ul http://aios.ro/designeri/. […]

  3. […] Tinerii designer si artisti care vor sa participe ca expozanti pot trimite un e-mail, pana in 20 mai, la contact@diana-ribana.ro in care sa includa si cateva fotografii cu produsele ce doresc sa le comercializeze. Mai multe detalii despre conditiile de participare se gasesc pe site-ul aios.ro/designeri. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *