Oameni gospodari: sibienii primesc gratuit echipamente și ustensile pentru înfrumusețarea spațiilor verzi

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) și KeepCalling, prin fundația KeepGiving, oferă sibienilor, gratuit, echipamente și ustensile necesare pentru întreținerea spațiilor verzi. Prin campania Oameni gospodari”, ne dorim înfrumusețarea spațiilor verzi din jurul blocurilor.

În această perioadă, sibienii și-au făcut un obicei în a planta trandafiri ori a tunde iarba de pe spațiile verzi din jurul blocurilor, de multe ori acest obicei devenind o formă de socializare între vecinii gospodari. Vecinul de la parter scoate furtunul de apă pe geam, cel de la etajul unu aduce hârlețul, iar un altul pune la dispoziție foarfeca cu care toaletează gardul viu.

Pentru a sprijini sibienii gospodari,lansăm o campanie finanțată de KeepCalling prin fundația KeepGiving, prin care oferă sibienilor (persoane fizice sau asociații de proprietari) echipamente și ustensile necesare pentru întreținerea spațiilor verzi. Pentru a răspunde nevoilor voastre, fiecare doritor își poate alege echipamentele și ustensilele de care are nevoie pentru întreținerea spațiilor verzi din jurul blocului în care locuiește, în funcție de suprafața spațiului, compoziția vegetației sau complexitatea proiectului de amenajare. Gama de produse este largă, astfel că locuitorii își pot alege de la hârleț, greblă, stropitoare sau furtun de grădină, până la echipamente electrice precum trimmer cu acumulator ori mașină de tuns iarba. Bugetul alocat este de 1000 lei pentru fiecare scară de bloc, acesta putând varia în funcție de nevoile din teren.

Pentru a primi gratuit echipamentele, trebuie doar să completați formularul de înscriere aflat la adresa www.aios.ro/gospodar, după care veți fi contactați de către reprezentanții Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu. După confirmarea înscrierii, vă veți putea alege singuri echipamentele și ustensilele dorite, dintr-un magazin de profil partener.

Cere echipamentele de grădinărit de care ai nevoie. Le primești gratuit! Completează formularul: www.aios.ro/gospodar

Se pare că sunt foarte mulți oameni gospodari în Sibiu!
În nici trei zile, am primit 100 de înscrieri de la persoane fizice și asociații de proprietari interesate de echipamente și ustensile pentru îngrijirea spațiilor verzi. Astfel că, deocamdată, închidem formularul de înscriere, urmând să vă anunțăm de o posibilă continuare a campaniei „Oameni gospodari” de îndată ce validăm cererile deja primite.

Proiectul este finanțat de compania KeepCalling prin fundația KeepGiving, este implementat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) și se adresează sibienilor care locuiesc la bloc și și-au făcut un obicei în a întreține spațiile verzi din jurul scării. El vine ca răspuns la Regulamentul zonelor verzi din Sibiu, recent aprobat de către Primăria Municipiului Sibiu.

Regulamentul Campaniei se găsește aici: www.aios.ro/gospodar-regulament
Regulamentul a fost ultima oară updatat la data de 14.05.2022, ora 16:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *