Sustine!

  • 2% pentru AIOS
Redirecţionează către ASOCIAŢIA PENTRU ÎNFRUMUSEŢAREA ORAŞULUI SIBIU 2% din impozitul pe venit. Detalii şi informaţii găseşti AICI.
  • SUSŢINE PROIECTELE NOASTRE

Oraşul Artiştilor, 1 iunie-30 septembrie 2018, Pţa. Mică, Sibiu. Proiectul propune deschiderea unei „galerii de artă” în aer liber, în Piaţa Mică din Sibiu. Aceasta a devenit deja pe timpul verii 2017 o atracţie turistică în sine, iubitorii de frumos având în sfârşit un loc la îndemână unde să admire lucrările artiștilor sibieni și, de ce nu, să intre în contact cu aceștia pentru a le achiziționa lucrările.

– Şcoala de Vară de arte plastice, fotografie şi arhitectură, 23 august-16 noiembrie 2018. Prin acest proiect reînvierea laturii cutural-artistice a Răşinariului, prin invitarea aici a mai multor artişti plastici profesioniști, debutanţi şi/sau învăţăcei ce îşi vor exersa abilităţile pe uliţele comunei, surprinzând partea tradiţională şi, bineînţeles, frumuseţile Răşinariului. Localnicii vor avea ocazia să înveţe tainele fotografiei iar elevii din Răşinari vor descoperi valorile arhitecturale ale locului.

– Gala AIOS, noiembrie 2018. Evenimentul, început în anul 2013 şi devenit deja o tradiţie în comunitatea sibiană, are ca scop identificarea unei personalităţi ce şi-a adus aportul decisiv în promovarea Sibiului pe plan naţional şi internaţional. Acestei personalităţi (aleasă din domenii diferite în fiecare an), îi este înmânată distincţia onorifică de „Ambasador al Sibiului” chiar de către primarul Municipiului Sibiu.

– Platformă de discuţii cu reprezentanţii instituţiilor şi cei ai asociaţiilor de proprietari. Ceea ce a început timid în 2014 în cadrul Zilele Vecinătății, dezvoltat îndrăzneț în 2015 în cartierul Vasile Aaron cu participarea întregii conduceri a Primăriei Sibiu la o discuție deschisă cu locuitorii de aici, a devenit în anii următori un mijloc eficient de informare a Primăriei Sibiu cu privire la problemele din zonele mărginașe ale orașului.

– Cuvintele Sibiului, 2010-prezent, Pţa. Huet, Sibiu. În cadrul acestui proiect, au avut loc până acum peste 70 de întâlniri „Serile Sibiului”, 35 întâlniri „Călător în lume”, 20 întâlniri „Sibiul de altădată”, 15 ediţii „Ora de poezie”, 4 ediţii „Cinema în locuri neconvenţionale”. Acestea au loc lunar la Cafe Wien din Sibiu.

  • DONEAZĂ

Donatiile se pot face in contul:
RO23 OTPV 0000 0000 0469 0503
OTP Bank, Sucursala Sibiu
Titular cont: Asociatia pentru Înfrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS)
Cod Fiscal: 26939200

  • DEVINO VOLUNTAR!

Îţi poţi oferi ajutorul în cadrul proiectelor AIOS scriindu-ne la sibiu@aios.ro.

Pentru mai multe informatii:
Tel: 0745 332465
Mail: sibiu@aios.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *