Sustine!

 • 3,5% pentru AIOS
 • Redirecţionează către ASOCIAŢIA PENTRU ÎNFRUMUSEŢAREA ORAŞULUI SIBIU 3,5% din impozitul pe venit. Completează formularul AICI.

 • SUSŢINE PROIECTELE NOASTRE
 • Oraşul Artiştilor, Pţa. Mică, Sibiu. Proiectul propune deschiderea unei „galerii de artă” în aer liber, în Piaţa Mică din Sibiu. Aceasta a devenit deja un reper și o atracţie turistică în sine, iubitorii de frumos având în sfârşit un loc la îndemână unde să admire lucrările artiștilor sibieni și, de ce nu, să intre în contact cu aceștia pentru a le achiziționa lucrările.

  Gala AIOS. Evenimentul, început în anul 2013 şi devenit deja o tradiţie în comunitatea sibiană, are ca scop identificarea unei personalităţi ce şi-a adus aportul decisiv în promovarea Sibiului pe plan naţional şi internaţional. Acestei personalităţi (aleasă din domenii diferite în fiecare an), îi este înmânată distincţia onorifică de „Ambasador al Sibiului” chiar de către primarul Municipiului Sibiu.

  • DONEAZĂ

  Donatiile se pot face in contul:
  RO23 OTPV 0000 0000 0469 0503
  OTP Bank, Sucursala Sibiu
  Titular cont: Asociatia pentru Înfrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS)
  Cod Fiscal: 26939200

  • DEVINO VOLUNTAR!

  Îţi poţi oferi ajutorul în cadrul proiectelor AIOS scriindu-ne la sibiu@aios.ro.

  Pentru mai multe informatii:
  Tel: 0745 332465
  Mail: sibiu@aios.ro

  Redirecţionează către ASOCIAŢIA PENTRU ÎNFRUMUSEŢAREA ORAŞULUI SIBIU 3,5% din impozitul pe venit. Completează formularul AICI.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *