Votează cea mai frumoasă terasă din Sibiu

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) vă invită să desemnăm cele mai frumoase terase din Sibiu, putând vota în perioada următoare terasele sezoniere ce vă plac cel mai mult atât din punct de vedere estetic cât și al atmosferei și personalului.

Perioada pandemică ne-a arătat cât de mult contează terasa sezonieră în identitatea unui restaurant sau a unei cafenele. Spațiul exterior nu mai este văzut doar ca o extensie mai puțin importantă a localurilor, apărând în ultimul timp tot mai multe terase amenajate ca spațiu central al acestora. Distanțarea meselor, amenajarea cu mai multe elemente verzi și remobilarea au fost unele dintre modificările aduse în ultimul an teraselor sezoniere.

“Cea mai frumoasă terasă din Sibiu” vrea să atragă atenția asupra acelor terase sezoniere ce și-au păstrat identitatea printr-o amenajare plăcută. Concursul este împărțit în două categorii: terase amenajate pe domeniul public și terase de pe domeniul privat, putând vota o singură terasă pentru fiecare categorie.  Votul va fi deschis până în 29 august, urmând ca mai apoi cele două terase câștigătoare (cele mai votate de pe spațiul public și de pe spațiul privat) să fie premiate de către organizatori, primind titlul de ”Cea mai populară terasă a anului 2021”.

Pentru a vota, selectați din lista de mai jos terasa preferată din fiecare categorie. Selecția teraselor participante a fost realizată de către un juriu de specialiști, arhitecți și urbaniști, și în urma propunerilor publice din perioada preliminară votului.

Proiectul „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu” este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității.

Votul s-a terminat. Rezultatele concursului pot fi găsite aici: Cele mai frumoase terase din Sibiu – Wine Not, NOD și Cotton. Terasa Arini, cea mai populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *