Tinerii invata tinerii, cu Teodor Tulpan

Proiectul de tineret „Tinerii învaţă tinerii”, avându-l prezent pe dl. Teodor Tulpan, s-a desfăşurat în perioada 19.11-05.12.2012 în trei şcoli din municipiul Sibiu astfel:

  • Şcoala Generală Regina Maria (participante clasele a VIII-a);
  • Colegiul Octavian Goga (participante clasele a VIII-a A şi a VII-a C);
  • Colegiul Andrei Şaguna (participante clasele a IX-a B şi a X-a C).
  • După aceste participări, am fost solicitaţi să repetăm prezentările la Şcoala Regina Maria şi Colegiul Octavian Goga, pentru alte clase (a IX-a, respectiv a V-a şi a VI-a).

Prin acest proiect ne-am propus informatea unui nr. de 100 de tineri că există modalităţi de a-şi petrece timpul liber mult mai recreativ şi sănătos decât în faţa televizorului şi a calculatorului şi distribuirea unui număr de 200 de materiale informative (DVD-uri cu filmul „Chemarea muntelui”, film dedicat expediţiilor lui Teodor Tulpan pe cei mai înalţi munţi ai lumii; broşuri, flyere etc).

Datorită interesului neaşteptat de mare din partea diriginţilor şi a elevilor, numărul propus de participanţi a fost cu mult depăşit, prezenţi în sălile de prezentare fiind peste 230 de participanţi. Şi numărul materialelor distribuite participanţilor a fost mărit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *